Dutch Generation Horses

Dutch Generation Horses staat voor kwaliteit en management in het continue proces van opleiding van veulen tot Grand Prix!

De filosofie die Dutch Generation Horses hierbij hanteert is gebaseerd op Total Horse Management. Dit houdt in, dat te allen tijde het welzijn en belang van het paard centraal staan op de weg naar succes.

Alle aspecten van het Total Horse Management worden hierin meegenomen. Voeding, hoefsmid, training, veterinaire begeleiding, tandarts, etc.etc. alles wat bijdraagt tot een raamwerk waarbinnen het paard het beste functioneert en op het juiste moment kan pieken.

Indien je voor het hoogst haalbare wilt gaan moeten alle randvoorwaarden goed ingevuld zijn. Alleen dan kun je echt presteren!

De “tools” die hiervoor gebruikt worden zijn tot stand gekomen door “True Horsemanship” aangevuld met doelgerichte opleidingen en jarenlange ervaring.

Dat dit alles zijn vruchten heeft afgeworpen mag blijken uit het management rondom Uthopia (verkoop aan Carl Hester/UK en van daaruit opgeleid tot Olympisch Goud met het Team in Londen 2012 en individueel zilver) alsook met Nelson (verkoop aan Anky van Grunsven, momenteel Grand Prix klaar) en Horse2fly DGH Corazon die zich geselecteerd heeft voor Mei Grand Prix – Nei Grand Prix.

Wilt u ook advies voor uw paard, training en begeleiding? Bezoek onze website: www.dutchgenerationhorses.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Vriendelijke groeten,

Ivonne Lawrence

www.dutchgenerationhorses.nl