Eco-Coach

Eco-coaching is duurzaam, een kruisbestuiving van sporten, waarbij doelen van de sporter en team centraal staan. De trainingen integreren mentale en fysieke vaardigheden in de praktijk tot een hoog niveau. Variatie is het sleutelwoord. Eco-coachen heeft als kernwaarden: anders, samen, slimmer, duurzaam, vernieuwend en passie. Met een team aan coaches werken we aan de totale sporter. Op dit moment begeleiden wij de voetballers van sc Heerenveen, Jong Oranje shorttrack selectie en ruiters van divers niveau. Ook geven wij diverse workshops voor bedrijven en gemeenten. Voor meer informatie

www.eco-coachen.nl.

Berber van den Berg (Mental coach bij Eco-Coach): Na het afronden van mijn studie ben ik mijn hobby in de praktijk gaan uitvoeren. Dagelijks ben ik bezig om sporters mentaal sterk te maken, met als doel het uiterste uit de sporter te halen. Ik richt mij hierbij op de combinatie van mentale en fysieke vaardigheden. Door middel van kennisoverdracht en praktische oefeningen worden de mentale knelpunten in kaart gebracht. Mentale training voel je in de Epke Zonderland turnhal! Het is een bijzondere omgeving om mentaal sterker te worden.

Achtergrond:

Ik heb 15 jaar topsport turnen bedreven. De belangrijkste prestaties waren: nominatie voor de Olympische Spelen in 2004, derde plek met team op Jeugd Olympische Spelen, Nederlands Kampioen en deelname verscheidene Wereld Kampioenschappen. Deze prestaties zijn behaald op de momenten dat ik mentaal sterk was. Mijn zelfvertrouwen, focus, wedstrijdspanning en plezier waren optimaal. Dit heeft mij enorm geïnspireerd om nu als mental coach weer in de turnhal te staan.

www.mentaalsterk.com

De amazones van mei grand prix nei grand prix mogen gratis op woensdag trainen en krijgen extra mentale begeleiding.