Hippostar

HippoStar is het merk waaronder Arie Blok Animal Nutrition haar paardenvoeders op de markt brengt. Met een breed en diep assortiment is er voor ieder paard en iedere pony het geschikte voer. Paarden in de sport, in maneges, in de fokkerij, voor recreatie; met HippoStar producten is altijd het juiste rantsoen samen te stellen.

HippoStar paardenvoeders zijn er in vele soorten en varianten zoals geperste krachtvoeders, graanmengelingen, maar ook specialiteiten zoals muesli’s en dergelijke. Een compleet overzicht en uitgebreide beschrijving van de producten inclusief de analyses vindt u op onze website www.hippostar.nl.

De voeding beïnvloedt in grote mate de gezondheid, groei, voortplanting en prestaties van paarden. In het rantsoen moeten de voedingsstoffen in een zodanige vorm, hoeveelheid en verhouding aanwezig zijn, dat daarbij de behoeften voor onderhoud en productie (bijv. groei, arbeid, dracht, melk) worden gedekt. Daarnaast is het zo dat elk paard tot op zekere hoogte verschillende individuele eisen stelt aan de voeding. Een jong paard heeft voor de groei in verhouding meer eiwitten nodig, terwijl volwassen paarden in vergelijking meer energie nodig hebben. Een paard dat niet hoeft te werken heeft minder voer nodig dan een paard dat zich flink moet inspannen.

Zeer gerenommeerde mensen in de sport voeren reeds jarenlang HippoStar. De resultaten die zij behalen zijn genoegzaam bekend. Wilt u ook het beste voor uw paarden”, voer dan HippoStar paardenvoer.

Website Hippostar