Horses2fly

Wij zijn Alex Nijboer en Pascale Drijfhout. Samen hebben wij Horses2fly opgericht. In ons bedrijf komt onze passie samen, Alex als exporteur, Pascale als gecertificeerd paardendierenarts.

Alex Nijboer heeft al 10 jaar ervaring in het exporteren van dieren over een groot deel van de wereld. Pascale Drijfhout is ruim 19 jaar erkend paardendierenarts, daarnaast vervuld Pascale een aantal bestuurlijke functies bij Groep Paard Noord en het Koninklijk Fries Paarden Stamboek. De hobby die wij samen delen is het houden van paarden en pony’s.

In ons bedrijf worden wij ondersteund door een aantal gedreven medewerkers.

Op ons terrein bevinden zich in een geïsoleerde stal 25 ruime paardenboxen van 3,5 bij 3,5 meter. Onze paardenboxen zijn opgedeeld in verschillende compartimenten, hierdoor bieden wij de mogelijkheid om paarden met verschillende eindbestemmingen tegelijk in quarantaine te zetten.

Om de paarden te voorzien in hun beweging, maken wij gebruik van een stapmolen en een longeerpiste. Daarnaast beschikken wij over meerdere paddocks en bestaat de mogelijkheid om uw paard te laten grazen.

Horses2fly verzorgt de export en quarantaine van paarden zowel binnen de Europese unie, als buiten de Europese unie. Wij richten ons op het totale pakket van export, dit houdt in dat wij alles regelen rondom het exporteren van paarden.

Voordat de paarden worden geëxporteerd, worden deze zonodig bekapt en/of op ijzers gezet en getoiletteerd.

Horses2fly is hoofdsponsor van het project en alle paarden dragen Horses2fly voor hun naam.

advertentieA6

Website Horses2fly